(Українська) Подаруйте коханій людині тур по Львову на електромобілі!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Сьогодні в гостях у нас львівські підприємці Марія та Ярослав Білі – надзвичайно цікаві люди, приємні співрозмовники, займаються найсучаснішими технологіями у рекламі. Недільного дня вони вирішили здійснити прогулянку по Львову на електромобілі Фаетон Леополіс. А привід до цього виявився небуденним!

Розповідає Марія:

– Своє рідне місто ми дуже любимо і завжди користуємось нагодою краще його пізнати. Вчора у Славка був день народження, і я зрозуміла, що кращого подарунка, ніж екскурсія по Львову, не придумаєш. Причому не абияка, а яскрава, небанальна, ексклюзивна. Згадала, що віднедавна у Львові бачила, я називаю їх фаетончики, невеликі елегантні екскурсійні електромобілі. Вирішили спробувати, запросили друзів, і от ми тут.

День видався сонячний теплий! Отже поїхали! Було весело, слухали, коментували, підспівували, фотографувалися…

Враженнями ділиться Ярослав:

– Дуже цікаво! Гарне музичне оформлення екскурсії! Приємно, що екскурсія від Фаетон Леополіс комбінована – транспортно-пішохідна. Ми їхали на комфортному електромобілі не дуже швидко, встигаєш все роздивитися. В цікавих місцях ми зупинялися, виходили, заходили в храми. Почули багато нового, навіть дивного, цікаві історії львівської давнини. Деякі з них я пам’ятаю з розповідей своєї бабусі, корінної львів’янки.

Марія додає:

– Як кажуть, щось згадали, багато чого не знали, по новому глянули на давно знайомі вулиці та будинки.  Ходиш тими вулицями у щоденних клопотах і забуваєш вгору глянути, щоб побачити красу навколо. А сьогодні у нас – свято душі! Дуже дякуємо Фаетон Леополіс за гарно проведений час! Будемо розказувати друзям, знайомим, партнерам!

А ми, Фаетон Леополіс – екскурсії та подорожі по Львову –  в свою чергу дякуємо таким уважним та приємним гостям!

Фаетон Леополіс радо приймає у себе не лише гостей нашого міста, а й львів’ян.

Ми завжди знайдемо, чим Вас зацікавити і здивувати! Запрошуємо на екскурсію!

You may also like...