(Українська) Подаруйте коханій людині тур по Львову на електромобілі!

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Ukraiński. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Сьогодні в гостях у нас львівські підприємці Марія та Ярослав Білі – надзвичайно цікаві люди, приємні співрозмовники, займаються найсучаснішими технологіями у рекламі. Недільного дня вони вирішили здійснити прогулянку по Львову на електромобілі Фаетон Леополіс. А привід до цього виявився небуденним!

Розповідає Марія:

– Своє рідне місто ми дуже любимо і завжди користуємось нагодою краще його пізнати. Вчора у Славка був день народження, і я зрозуміла, що кращого подарунка, ніж екскурсія по Львову, не придумаєш. Причому не абияка, а яскрава, небанальна, ексклюзивна. Згадала, що віднедавна у Львові бачила, я називаю їх фаетончики, невеликі елегантні екскурсійні електромобілі. Вирішили спробувати, запросили друзів, і от ми тут.

День видався сонячний теплий! Отже поїхали! Було весело, слухали, коментували, підспівували, фотографувалися…

Враженнями ділиться Ярослав:

– Дуже цікаво! Гарне музичне оформлення екскурсії! Приємно, що екскурсія від Фаетон Леополіс комбінована – транспортно-пішохідна. Ми їхали на комфортному електромобілі не дуже швидко, встигаєш все роздивитися. В цікавих місцях ми зупинялися, виходили, заходили в храми. Почули багато нового, навіть дивного, цікаві історії львівської давнини. Деякі з них я пам’ятаю з розповідей своєї бабусі, корінної львів’янки.

Марія додає:

– Як кажуть, щось згадали, багато чого не знали, по новому глянули на давно знайомі вулиці та будинки.  Ходиш тими вулицями у щоденних клопотах і забуваєш вгору глянути, щоб побачити красу навколо. А сьогодні у нас – свято душі! Дуже дякуємо Фаетон Леополіс за гарно проведений час! Будемо розказувати друзям, знайомим, партнерам!

А ми, Фаетон Леополіс – екскурсії та подорожі по Львову –  в свою чергу дякуємо таким уважним та приємним гостям!

Фаетон Леополіс радо приймає у себе не лише гостей нашого міста, а й львів’ян.

Ми завжди знайдемо, чим Вас зацікавити і здивувати! Запрошуємо на екскурсію!

You may also like...